gemaakt op : 05 augustus 2017

Spakenburg wint eerste 2 oefenwedstrijden

Spakenburg heeft de eerste 2 oefenwedstrijden met succes afgerond. Afgelopen zaterdag werd met 3-1 gewonnen van zondag derde divisionist De Meern. Afgelopen dinsdag wonnen de Blauwen met 1-0 van Hoofdklasser SDC Putten.
 
Spakenburg  -  De Meern
Op een natte zaterdagmiddag won Spakenburg relatief gemakkelijk van De Meern. Na 11 minuten maakte Kees Tol de 1-0. Na ruim een half uur spelen was de marge twee, na een prachtige actie van spelmaker Waalkens. Hij zette een aanval op met Tol en rondde fraai af. Na ruim een uur voetballen besliste Pilon de wedstrijd na een mooie aanval een wederom een assist van Kees Tol.
 
In de 83e minuut moest Spakenburg toch een tegengoal incasseren. Supusepa gleed uit in zijn eigen 16 meter gebied. De bal werd opgepikt en afgerond door de spits van De Meern. Eindstand 3-1.
 

Spakenburg - SDC Putten
Dinsdagavond won Spakenburg haar tweede oefenwedstrijd tegen SDC Putten. Er gebeurde helaas niet veel in de wedstrijd. Spakenburg was 90 minuten lang de bovenliggende partij, maar dwong weinig kansen en dus ook doelpunten af. Na 19 minuten maakte Ties de 1-0 met het hoofd na een voorzet van Kees Tol. Dit was ook de eindstand.